Επιλεγμένη Περιοχή
Email:
 
Επιθυμώ να λαμβάνω καθημερινά τις προσφορές της ημέρας  
Επιλεγμένη Περιοχή Email:
Τρέχουσα προσφορά Τελευταίες προσφορές Πως δουλεύει
Προσοχή! Το κουπόνι σας εκτυπώνεται ΑΜΕΣΑ!
Ποιοι Είμαστε

H Εταιρεία

Το saletime.gr δημιουργήθηκε με στόχο να κάνει την ζωή μας καλύτερη και πιό οικονομική. Παρά την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε κανείς μας δεν θέλει να σταματήσει να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής, είτε πρόκειται για την παρακολούθηση μίας θεατρικής παράστασης, είτε για ένα γεύμα σε ένα όμορφο εστιατόριο  ακόμα και για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας με extra προσφορές κι εκπτώσεις.
Οι προσφορές μας ανήκουν σε μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων ώστε κάθε ημέρα να είστε σε θέση να επιλέξετε κάτι διαφορετικό για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα .
Κάθε ημέρα έρχεται και μία διαφορετική δραστηριότητα την οποία μπορείτε να απολαύσετε σε εκπληκτική τιμή.
Σε συνεργασία με το saletime.gr οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Αθήνας ,της Πάτρας και σύντομα όλης της χώρας , σας προσφέρουν κάθε μέρα τα πιο ενδιαφέροντα deal  σε πραγματικές και real time προσφορές ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε κι εσείς με το  ελάχιστο κόστος τα πολυτελέστερα είδη.

Τι το διαφορετικό υπάρχει στο saletime.gr σε σχέση με τα άλλα sites ;

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ  ΦΟΝΤΟ. Μαύρο φόντο γιατί πολύ απλά εξοικονομούμε μεγάλα ποσά ενέργειας, λόγω του ότι οι υπολογιστές καταναλώνουν το ελάχιστο της ενέργειας προκειμένου να ανεβάσουν  σκουρόχρωμες σελίδες….  Σκεφτήκαμε λοιπόν οικολογικά.. και ιδού το αποτέλεσμα !!

Τι κάνουμε για εσάς

Κάθε μέρα αξιολογούμε τις καλύτερες προσφορές, κλείνουμε τα πιο συμφέροντα deals για σας, προσφέροντάς σας προιόντα και υπηρεσίες από πολυάριθμες κατηγορίες επιχειρήσεων, ώστε να μπορείτε να διαλέξετε μένα απλό κλίκ, σίγουρα και με απόλυτη ασφάλεια την καθημερινή σας πολυτέλεια…
Κάντε κλίκ τώρα !!  ! Το saletime.gr έχει πραγματικές και ολοκληρωμένες προτάσεις για όλους !!!!

Γιατί saletime.gr ;

γιατί saletime σημαίνει «ώρα για έκπτωση» μια φράση που τα λέει όλα…. Τι άλλο θα μπορούσε να μας αντιπροσωπεύει καλύτερα άλλωστε ;

Ακολουθήστε μας και κερδίστε !

Το saletime.gr φροντίζει καθημερινά να σας εξασφαλίζει τα καλύτερα προιόντα και τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες της πόληςΣε συνεργασία με την ALPHA Τράπεζα, καθώς επίσης και με και ενα  extra πιστοποιητικό ασφαλών συναλλαγών  SSL 256-ΒΙΤ κρυπτογράφησης, σας εγγυόμαστε πλήρως ασφαλείς συναλλαγές καθώς και «έξυπνες» εκπτωτικές αγορές !!!

Μάθετε περισσότερα στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων