Επιλεγμένη Περιοχή
Email:
 
Επιθυμώ να λαμβάνω καθημερινά τις προσφορές της ημέρας  
Επιλεγμένη Περιοχή Email:
Τρέχουσα προσφορά Τελευταίες προσφορές Πως δουλεύει
Προσοχή! Το κουπόνι σας εκτυπώνεται ΑΜΕΣΑ!
Αν δεν έχω πιστωτική κάρτα

Σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τη διαδικασία ή  απλά δεν θέλουν να χρησιμοποιούν την πιστωτική τους κάρτα online, ταυτόχρονα όμως επιθυμούν να κερδίζουν επωφελούμενοι  από τις μεγάλες προσφορές μας, το saletime.gr δίνει εναλλακτικές λύσεις!

     Α) Κατάθεση

  • μέσω e-banking (κάνοντας print screen στην επιβεβαίωση της συναλλαγής)
  • με φυσική παρουσία στο κατάστημα  της τράπεζας που επιθυμείτε

Καταθέστε το  ποσό που αντιστοιχεί στην προσφορά που θέλετε να αγοράσετε, λαμβάνοντας πάντα υπ' όψιν σας την ποσότητα που επιθυμείτε να αγοράσετε.

Στο καταθετήριο ως αιτιολογία σημειώστε το όνομα που θέλετε να εμφανίζεται στο εκπτωτικό σας κουπόνι και στείλτε το μας στον αριθμό fax 210-9823759  σημειώνοντας το e-mail με το οποίο έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο saletime.gr.

Μπορείτε, λοιπόν, να καταθέσετε εντός του χρόνου που διαρκεί η προσφορά μας, την αξία της αγοράς που σας ενδιαφέρει, σε οποιοδήποτε κατάστημα των κάτωθι Τραπεζών :

                        ΠΕΙΡΑΙΩΣ     -     ΕUROBANK      -      ΕΘΝΙΚΗ   

στούς τραπεζικούς λογαριασμούς τους οποίους θα δείτε αφού κάνετε την Αγορά σας στο πεδίο "ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ" κάνοντας  κλικ στο "Αγορά" και αφού συμπληρώσετε την ποσότητα που σας ενδιαφέρει.

      Β) Τηλεφωνική Παραγγελία

Επικοινωνείτε από τις 10.00 πμ-16.00 μμ , στο 210 9858007, 8, 9 ενημερώνοντας το τμήμα Client Service του Saletime για την προσφορά που επιλέξατε να αγοράσετε και τον αριθμό των κουπονιών που επιθυμείτε.

Δίνοντας απλά, το ονοματεπώνυμο σας, τη διεύθυνση παράδοσης και το τηλέφωνο επικοινωνίας, εντός 48 ωρών -το αργότερο- θα παραλάβετε στο χώρο που θα υποδείξετε το κουπόνι ή τα κουπόνια της αγοράς σας.

Η πληρωμή της αξίας του κουπονιού που επιλέξατε, πραγματοποιείται με αντικαταβολή (με extra χρέωση 2€ ανά παράδοση, ανεξάρτητα από τον αριθμό κουπονιών που έχετε αγοράσει) στο συνεργάτη του Saletime που θα σας παραδώσει το κουπόνι.

Η εξυπηρέτηση αυτή περιλαμβάνει ολόκληρο τον νομό Αττικής

Για την Υπόλοιπη Ελλάδα (στις προσβάσιμες περιοχές) η χρέωση ειναι 3,5 ανά παράδοση

Απλά, οικονομικά και λειτουργικά, το κουπόνι της αγοράς σας... έρχεται στο χώρο σας.

                                                             

                                                                        Καλές και  έξυπνες αγορές!!!