Επιλεγμένη Περιοχή
Email:
 
Επιθυμώ να λαμβάνω καθημερινά τις προσφορές της ημέρας  
Επιλεγμένη Περιοχή Email:
Τρέχουσα προσφορά Τελευταίες προσφορές Πως δουλεύει
Προσοχή! Το κουπόνι σας εκτυπώνεται ΑΜΕΣΑ!
Συχνές Ερωτήσεις

Πού μπορώ να βρω το κουπόνι το οποίο έχω αγοράσει από το Site ;

Αφού συνδεθείς από το κουμπί στο επάνω μέρος της οθόνης σου με την υπόδειξη "Είσοδος", θα εμφανιστεί η επιλογή  "Οι Αγορές μου" που θα σε μεταφέρει στην καρτέλα με τα κουπόνια σου, τα οποία θα είναι διαθέσιμα ΑΜΕΣΩΣ μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της αγοράς.  Στο κάτω μέρος του κουπονιού θα δεις την υπόδειξη "Εκτύπωση" και δεν έχεις μετά παρά να το εκτυπώσεις και να το εξαργυρώσεις στην επιχείρηση που έχεις  επιλέξει.

Τι είναι το saletime.gr ;

Το saletime.gr είναι ένα e-shop που παρέχει την δυνατότητα σε μικρές, μικρομεσαίες και  μεγάλες επιχειρήσεις να προβάλλουν  τα προϊόντα      ή υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό , που ασχολείται με το διαδίκτυο και πραγματοποιεί αγορές μέσω αυτού, προσφέροντάς τα στις χαμηλότερες δυνατές τιμές και σε εκπτώσεις που αγγίζουν έως και το  -95% , σε καθημερινή βάση.

Πώς μπορώ να αποκτήσω το deal της ημέρας ;

Για να αποκτήσεις το deal της ημέρας το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το κουμπί που αναγράφει «Αγορά» και κατόπιν θα οδηγηθείς σε νέα σελίδα όπου θα πρέπει να συμπληρώσεις κάποια  προσωπικά σου στοιχεία (όνομα,επίθετο κτλ.) ενώ θα πρέπει να εισάγεις και τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθεί η αγορά. Τα deals αγοράζονται μέσω πιστωτικής  ή χρεωστικής κάρτας και οποιασδήποτε prepaid card, μέσω Κατάθεσης σε Τράπεζα, μέσω e-banking  ακόμα και μέσω paypal . Ενημερώσου για τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής πατώντας εδώ .

Τί συμβαίνει αν το deal της ημέρας δεν καταφέρει να συγκεντρώσει τον ελάχιστο απαιτούμενα αριθμό αγοραστών ; 

Το saletime.gr ειναι πρωτοπόρος και σ'αυτό !! Δεν χρειάζεται ελάχιστος αριθμός αγοραστών. Η προσφορά ενεργοποιείται απο την πρώτη μόλις Αγορά !!

Εάν δεν παραλάβω το κουπόνι σε ποιόν θα πρέπει να απευθυνθώ? Στο saletime.gr ή στην επιχείρηση ;

Εάν έχεις πραγματοποιήσει αγορά και το deal ήταν επιτυχές , όμως έχουν περάσει 24 ώρες και δεν μπόρεσες να παραλάβεις το κουπόνι, θα πρέπει να απευθυνθείς στο saletime.gr μέσω e-mail στο sales@saletime.gr ενημερώνοντάς μας. Τότε συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου ΑΜΕΣΑ για την αποκατάσταση του προβλήματος.   Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ανησυχείς ότι θα χάσεις την προσφορά ή τα χρήματά σου.

Πως μπορώ να αγοράσω μία προσφορά σαν δώρο για κάποιον ;

Πανεύκολα !!! Κατά την αγορά του κουπονιού σας ζητείται να συμπληρώσετε το όνομα του δικαιούχου της προσφοράς, εάν πρόκειται για ονομαστικό κουπόνι . Σε αυτό το πεδίο, εάν δεν πρόκειται για εσάς , συμπληρώνετε το όνομα του ατόμου που θα απολαύσει το δώρο σας. Μπορείτε μάλιστα να αγοράσετε τόσα κουπόνια, όσα σας επιτρέπει κάθε φορά το deal της ημέρας, είτε για  σάς είτε σαν δώρο για κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.  Κατά την αγορά του κουπονιού υπό την μορφή δώρου εννοείται πως πραγματοποιείται απόκρυψη της τιμής του..

Έχω την δυνατότητα να εξαργυρώσω την προσφορά τμηματικά ;

Εξαρτάται από την υπηρεσία που αναφέρεται στο εκπτωτικό σας κουπόνι . Υπάρχουν υπηρεσίες που μπορούν να εξαργυρωθούν σε μία και μόνο επίσκεψη και άλλες που απαιτούν την επαναλαμβανόμενη φυσική παρουσία του καταναλωτή . Τα στοιχεία αυτά ορίζονται στο εκάστοτε deal.

Είναι ασφαλείς οι συναλλαγές μου μέσω του saletime.gr ;

Oι συναλλαγές σου είναι απολύτως ασφαλείς μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του saletime.gr καθώς  προστατεύονται από πιστοποιητικό ασφαλείας SSL ενώ παράλληλα στους δικούς μας servers δεν αποθηκεύεται κανένα στοιχείο της πιστωτικής κάρτας που εισάγεις. Επίσης η καινοτομία του saletime.gr είναι η ακόλουθη :

Διαθέτει σύνθετη πιστοποίηση όπου συμπεριλαμβάνεται και ενα πιστοποιητικό ασφαλών συναλλαγών  SSL 256-ΒΙΤ κρυπτογράφησης (αντί των συνήθως 128 της αγοράς ) απο τον μεγαλύτερο παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου παγκοσμίως, την GoDaddy.Com. Αυτό σε συνδυασμό με την πιστοποίηση μας καλύπτει ΚΑΘΕ ανάγκη πιστοποίησης του ιστοτόπου μας και ως ασφαλούς ταυτότητας αλλά και ως ασφαλούς πλοήγησης ιστοτόπου.

Αυτό , σου επιβεβαιώνει  ότι τα στοιχεία του saletime.gr είναι απολύτως ελεγμένα και αληθή  εξασφαλίζοντάς σου ακόμη περισσότερη σιγουριά κι ασφάλεια για κάθε σου συναλλαγή. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά, δες την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ , πατώντας εδώ

Τι συμβαίνει  εάν κλείσει η επιχείρηση της οποίας την υπηρεσία ή το  προϊόν έχω αγοράσει ;

Το saletime.gr  εγγυάται για την συνεργασία του με αναγνωρισμένες και αξιόπιστες επιχειρήσεις προκειμένου να παρέχει την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες που προβάλλει.
Σε όλες του τις συνεργασίες το
saletime.gr παίζει το ρόλο του διαμεσολαβητή μεταξύ του Αγοραστή και της Εταιρείας. Το ποσό που έχεις καταβάλλει μεταφέρεται σε λογαριασμό του Εμπόρου ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος για την παροχή της υπηρεσίας. Σε περίπτωση που αυτός δεν καταφέρει να παράσχει την υπηρεσία στους αγοραστές , για λόγους χρεωκοπίας πχ , το saletime.gr δεν φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους αγοραστές των κουπονιών όσον αφορά στην επιστροφή των χρημάτων . Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον Έμπορο με τον οποίο θα έρθετε σε συνεννόηση για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω.

Σε ποιες περιοχές της Ελλάδος απευθύνεται το saletime.gr ;

Προς το παρόν Αθήνα και Πάτρα απολαμβάνουν τις καταπληκτικές προσφορές  του site μας .  Εξαρτάται όμως και από σας να μας συστήσετε και να μας προτείνετε διάφορες επιλογές πανελλαδικά.  Ένας εκπρόσωπός μας θα σας επισκεφθεί το συντομότερο για κλείσετε μαζί ένα extra deal στην πόλη σας !!!

Πώς μπορώ διαγράφομαι από την υπηρεσία αποστολής newsletters ;

Μέσω του link το οποίο υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας του newsletter που λαμβάνετε καθημερινά, πατώντας απλά απενεργοποίηση.

Εάν λήξει το κουπόνι ή το χάσω τι συμβαίνει ;

Εάν παρέλθει  το χρονικό διάστημα στο οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κουπόνι σου  από υπαιτιότητά σου τότε δυστυχώς δεν μπορείς να διεκδικήσεις την υπηρεσία ή προϊόν που αγόρασες. Εάν όμως το χάσεις, απλά  επανεκτύπωσέ το !

Εάν ακυρώσω το κουπόνι μου πώς μου επιστρέφονται τα χρήματά μου ?

Οι ακυρώσεις των κουπονιών γίνονται μόνο  όταν συντρέχει λόγος ανωτέρας βίας (π.χ. ατύχημα, αδυναμία εξυπηρέτησής σας εκ μέρους της Επιχείρησης κλπ) και αυτό για ένα maximum διάστημα 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, με γραπτό αίτημά σας στο e-mail support@saletime.gr. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού, το κουπόνι σας θεωρείται οριστικό και η αξία του αποδίδεται στην Επιχείρηση. Ασφαλώς κάποιοι συγκεκριμένοι όροι επιστροφής ή όχι των κουπονιών, ορίζονται από τις Επιχειρήσεις του εκάστοτε deal και αναγράφονται αναλυτικά στους 'Ορους & Λεπτομέρειες Προσφοράς.

Χρεώνομαι για το λογαριασμό στο saletime.gr ;

Aσφαλώς και δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ χρέωση!!!  Μόνο ΚΕΡΔΟΣ, καθώς μπορείς να ενημερώνεσαι καθημερινά μέσω των newsletters για τα καλύτερα deals !!

Μπορώ να αλλάξω το όνομα δικαιούχου της προσφοράς που έχω αγοράσει ;

Ασφαλώς.  Η αλλαγή του ονόματος μπορεί να γίνει  εντός της χρονικής διάρκειας του deal  με σχετική ενημέρωση στο support@saletime.gr

Μπορώ να αγοράσω περισσότερα από ένα κουπόνια της ίδιας προσφοράς ;

Σε κάθε deal αναφέρεται ο αριθμός των κουπονιών που μπορεί να αγοράσει το ίδιο πρόσωπο . Αυτό ορίζεται από τον Έμπορο και αναγράφεται   στους όρους της εκάστοτε προσφοράς.  Μπορείτε λοιπόν να αγοράσετε τόσα κουπόνια όσα σας επιτρέπει το deal .

Τι θα πρέπει να έχω  μαζί μου κατά την εξαργύρωση του  κουπονιού ;

Όταν θα πάτε να εξαργυρώσετε στην επιχείρηση του Εμπόρου την υπηρεσία που έχετε αγοράσει θα πρέπει να επιδείξετε στον υπεύθυνο της επιχείρησης κάποιο προσωπικό σας στοιχείο, όπως ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης που να πιστοποιεί ότι είστε το άτομο που αναγράφεται στο κουπόνι . Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να επανέλθετε στην επιχείρηση σε διαφορετική ημερομηνία προκειμένου να μην χάσετε το deal σας .
Επίσης , καλό θα ήταν να ενημερώνετε τηλεφωνικά  -πριν την επίσκεψή σας- την Επιχείρηση της οποίας το
deal έχετε αγοράσει, ώστε να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις στην εξυπηρέτησή σας.

Ποιες κάρτες είναι αποδεκτές για την πραγματοποίηση αγοράς ;

Όλες οι  κάρτες , πιστωτικές, χρεωστικές και μισθοδοσίας,  Visa , Mastercard και American Express, κάρτες αναλήψεων μετρητών (εφόσον βέβαια διαθέτουν τριψήφιο κωδικό στο πίσω μέρος τους) καθώς επίσης και όλες οι prepaid κάρτες. Επίσης μπορείτε να καταθέσετε σε κατάστημα της Τράπεζας η μέσω e-banking. Ενημερωθείτε όμως για αναλυτικές οδηγίες και διευκρινίσεις  στους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής.