Επιλεγμένη Περιοχή
Email:
 
Επιθυμώ να λαμβάνω καθημερινά τις προσφορές της ημέρας  
Επιλεγμένη Περιοχή Email:
Τρέχουσα προσφορά Τελευταίες προσφορές Πως δουλεύει
Προσοχή! Το κουπόνι σας εκτυπώνεται ΑΜΕΣΑ!
Κλήρωση

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ…

 

 

 

Με τον ανανεωμένο του σχεδιασμό σε μαύρο και σε άσπρο χρώμα, όλα γίνονται πολύ πιο φυσικά στο iPad 2. Είναι 33%  πιο λεπτό και έως 15% πιο ελαφρύ από τον προκάτοχό του για να το νιώθετε ακόμα πιο άνετα στα χέρια σας. Η πλοήγηση στο Internet, ο έλεγχος των email, η προβολή ταινιών και η ανάγνωση βιβλίων γίνεται πιο φυσικά από ποτέ σε σημείο που μπορεί και να ξεχάσετε την απίστευτη τεχνολογία που κρατάτε στα χέρια σας…

 

 

 

 

 

Με ανανεωμένο σχεδιασμό, κατασκευασμένο από γυαλί και μέταλλο και 24% πιο λεπτό από το iPhone 3GS! Δεν είναι απλά ένα κινητό τηλέφωνο αλλα το απόλυτο gatzet στα χέρια σας… Διπλή κάμερα για βιντεο κλήσεις, υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίες 5ΜΡ, ενσωματωμένο LED φλας, οθόνη υγρών κρυστάλλων και εγγραφή video HD είναι ορισμένα μόνο από τα χαρακτηριστικά του!!!

 

 

 

 

 

 

Tο νέο iPod touch έχει ενσωματωμένα όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά που έχει στη διάθεσή της η Apple, τα οποία αποβλέπουν στην βελτίωση της διασκέδασής σας! Μοιραστείτε όμορφες στιγμές με φίλους σας, με το FaceTime, τραβήξτε HD video, ή παίξτε παιχνίδια, στην νέα οθόνη του iPod touch, την υψηλότερης ανάλυσης οθόνη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε iPod!

 

 

 

 

 

 

Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις