Επιλεγμένη Περιοχή
Email:
 
Επιθυμώ να λαμβάνω καθημερινά τις προσφορές της ημέρας  
Επιλεγμένη Περιοχή Email:
Τρέχουσα προσφορά Τελευταίες προσφορές Πως δουλεύει
Προσοχή! Το κουπόνι σας εκτυπώνεται ΑΜΕΣΑ!
HRV TEST : €25 από €65 Έκπτωση: %
Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5
25.00 €
Αρχική τιμή Έκπτωση Εξοικονομείτε
65 € % € 40

Η προσφορά έχει εξαντληθεί
9 αγορές

 

Διαδώστε την προσφορά μέσω
 
HRV TEST

Corpus Mente

Σάκη Καράγιωργα 54

(2ος όροφος)

Γλυφάδα 166 75

Τηλ   6988 050 100


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Κάθε τόσο, όλο και πιο συχνά βλέπουμε περιπτώσεις ανθρώπων με πολύ καλή φυσική κατάσταση, οι οποίοι πεθαίνουν από μια ξαφνική καρδιακή προσβολή.

Το HRV (Heart Rate Variability) είναι ένα μη παρεμβατικό ηλεκτροφυσιολογικό τέστ, που αξιολογεί τη «μεταβλητότητα του καρδιακού ρυθμού», και την επίδραση του στρες στο αυτόνομο νευρικό σύστημα, πράγμα που μπορεί να προβλέψει την προδιάθεση ενός ατόμου για αιφνίδιο θάνατο. Αυτό μπορεί να έχει σημαντική αξία, εάν γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και συγκρίνονται τα αποτελέσματα μεταξύ τους. Η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων του, έχει εξασφαλίσει τη χρήση του σε πολλά νοσοκομεία και κλινικές, στην Ελλάδα, αλλά και σε χώρες του εξωτερικού και έχει δεχτεί την αναγνώριση από την Ευρωπαϊκή και Αμερικανική Ένωση Καρδιολογίας. Αλλά και στη Ρωσία, είναι αναγνωρισμένη η αξιοπιστία του και γι αυτό οι  κοσμοναύτες και τα πληρώματα των  υποβρυχίων, υποβάλλονται στη δοκιμασία με το HRV, ώστε να φανεί πόσο μπορεί να τους επηρεάζει οργανικά, και αν μπορούν να διαχειριστούν κατάλληλα, το εργασιακό τους άγχος. Είναι επίσης χρήσιμο διαγνωστικά και για άτομα  άνω των 40 ετών που θέλουν να ξεκινήσουν να ασκούνται, μετρώντας πολύ γρήγορα και ανώδυνα τη γενική φυσική κατάσταση τους.

Όταν το τεστ εμφανίσει χαμηλές τιμές HRV, σημαίνει ότι πρόκειται για υπερλειτουργία του συμπαθητικού και  υπολειτουργία του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος και συχνά σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο προδιάθεσης αιφνίδιου θανάτου..  Στη σημερινή εποχή, άνδρες και γυναίκες που ζουν σε ιδιαίτερα στρεσογόνες συνθήκες, έχουν συχνά χαμηλά σκορ HRV.

Το HRV μπορεί επίσης, στα χέρια ενός γιατρού, να παίξει σημαντικό ρόλο στην αποσαφήνιση της συσχέτισης  του αυτόνομου νευρικού συστήματος με διάφορες καταστάσεις και  αντιδράσεις του οργανισμού, όπως ζάλη, συγκοπή, απώλεια των αισθήσεων που σχετίζονται με καρδιακή ανακοπή, απότομη πτώση της αρτηριακής πίεσης, στυτική δυσλειτουργία, καρδιακές αρρυθμίες, καρδιακή ανεπάρκεια, διαταραχές του ύπνου, υπέρταση και παχυσαρκία.

Το HRV χρησιμοποιείται επίσης για την παρακολούθηση των θεραπευτικών αποτελεσμάτων από τη χρήση διαφόρων φαρμάκων, αλλά και την αποτελεσματικότητα ιατρικών παρεμβάσεων  και εφαρμογής εναλλακτικών θεραπειών, καθώς  και για την συμβατότητα ενός προγράμματος άσκησης. 

Extra Deal
153 € Αντί για 510 €: 153€ γιά ένα τρίμηνο απεριόριστο personal training στο Power Place στο Κολωνάκι, Aρχικής αξίας 510€, Εκπτωση 70% !!
153 €
PERSONAL TRAINING2
Extra Deal
77 € Αντί για 110 €: 500kgs Ξύλα στεγνά (Οξυά-Δρύς) μόνο 77€ με Δωρεάν Αποστολή εντός Αττικής, Αρχικής Αξίας 110€, Εκπτωση 30% !!
77 €
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ
Extra Deal
600 € Αντί για 1500 €: Αποκτήστε σήμερα το Michigan ECCE (LOWER), με 600€ για 8μηνη εκπαίδευση και έκπτωση 60% !! Ένα πτυχίο Απαραίτητο πλέον για ενήλικες και παιδιά ! Αρχικής Αξίας 1.500€, απο τα Κέντρα ξένων γλωσσών Planet language, στην Αθήνα
600 €
ΠΤΥΧΙΟ LOWER
Extra Deal
89 € Αντί για 225 €: Χαρίστε το ολοκαίνουργιο Tablet NST-Smartablet-Cortex A9-7\" με Android ice cream sandwitch 4.0.4, με θύρα HDMI και super Δώρα : προστατευτική ζελατίνα, Καρτα SD 2GB με 1650 και πλέον προγράμματα-παιχνίδια-εφαρμογές του Android Market και 1 ζευγάρι ακουστικά , μόνο 89€ !! Όλος ο κόσμος στα πόδια σας... με Δωρεάν πανελλαδική Αποστολή – Έκπτωση 61% !
89 €
NST SMARTABLET 7 INCH-
Extra Deal
95 € Αντί για 215 €: e-Ξοπλιστείτε τώρα! Με Ένα Tablet NST-Cortex A8-7\" με Android 4.0.4, με θύρα HDMI και Δώρα: προστατευτική ζελατίνα, 1 ζευγάρι ακουστικά και μια υπέροχη soft θήκη, μόνο 95€ !! Όλος ο κόσμος στα πόδια σας... με Δωρεάν πανελλαδική Αποστολή – Έκπτωση 56% !
95 €
TABLET 7 INCHES-NST
facebookΓίνετε μέλη μας στο Facebook
twitterΑκολουθήστε μας στο Twitter
Είστε επιχειρηματίας;
Επικοινωνήστε μαζί μας και κερδίστε !
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Υποστηρικτές μας
Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1
#