Επιλεγμένη Περιοχή
Email:
 
Επιθυμώ να λαμβάνω καθημερινά τις προσφορές της ημέρας  
Επιλεγμένη Περιοχή Email:
Τρέχουσα προσφορά Τελευταίες προσφορές Πως δουλεύει
Προσοχή! Το κουπόνι σας εκτυπώνεται ΑΜΕΣΑ!
ΣΕΤ ΔΥΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ : €29 από €59 Έκπτωση: %
Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5
29.00 €
Αρχική τιμή Έκπτωση Εξοικονομείτε
59 € % € 30

Η προσφορά έχει εξαντληθεί
89 αγορές

 

Διαδώστε την προσφορά μέσω
 
ΣΕΤ ΔΥΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ

Τηλέφωνο

για Παραγγελίες

694 474 49 00


View Larger Map

Tι είναι το Ηλεκτρονικό τσιγάρο  ??

Tο ηλεκτρονικό τσιγάρο σέβεται απόλυτα το πάθος του καπνιστή αντικαθιστώντας τον παραδοσιακό τρόπο καπνίσματος, με μία εναλλακτική «συνήθεια» χωρίς καρκινογόνες και γενικά βλαβερές ουσίες.
Τέλος στο παθητικό κάπνισμα. Τέλος στα γεμάτα με στάχτες και γόπες τασάκια. Τέλος στην κακοσμία και στην αποπνικτική ατμόσφαιρα. Τέλος στις κίτρινες κουρτίνες. Τέλος στην κακοσμία του στόματος και των ρούχων. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν βγάζει καπνό, βγάζει ατμό, για αυτό το συναντάμε και με την ονομασία ηλεκτρονικός ατμιστής. Ο ατμός του δεν περιέχει πίσσα, τοξίνες και μονοξείδιο του άνθρακα. Μπορείτε να το καπνίσετε παντού, είναι αβλαβές για τους γύρω και τα παιδιά ενώ ταυτόχρονα κάνετε  σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.
Πως δουλεύει ??
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο eGo-CE είναι η επόμενη γενιά ηλεκτρονικών τσιγάρων ή προσωπικών ατμοποιητών όπως λέγονται. Έχει μήκος μόλις 167mm και πλάτος 14mm.
Ατμοποιητής
Ο ατμοποιητής που χρησιμοποιεί το eGo-CE παράγει πλούσιο ατμό και έχει εξαίρετο throat-hit.  Η χωρητικότητα υγρού ξεπαρνά τα 1.6ml, είναι διάφανος και προσφέρει δοσομέτρηση για να παρακολουθούμε το υγρό. Τέλος διαθέτει σπείρωμα ego για να είναι συμβατός με όλες τις μπαταρίες του ίδιου τύπου.
Μπαταρίες
Οι μπαταρίες 900mha κάνουν την διαφορά σε αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους περισσότερους καπνιστές για 800-900 εισπνοές ή αλλιώς 8 ολόκληρες ώρες πριν την ανάγκη φόρτισης τους. Οι μπαταρίες αυτές δεν είναι αυτόματες.
Ένα κουμπί πρέπει να πατηθεί και να κρατηθεί πατημένο όσο  διαρκεί η εισπνοή.
Το κουμπί ανάβει μπλέ, έτσι ο τρόπος χρήσης είναι πραγματικά εύκολος.
Οι μπαταρίες eGo-CE διαθέτουν σύστημα προστασίας που ενεργοποιείται με  5 γρήγορα κλικ και απενεργοποιείται με τον ίδιο τρόπο.
Ανταλλακτικά Φίλτρα-ατμοποιητές (atomizers)
Οι ατμοποιητές έχουν χωρητικότητα 1,6ml το αντίστοιχο 20 παραδοσιακών τσιγάρων.  Μπορείτε να τα επαναγεμίσετε πάρα πολλές φορές.
ΕΓΓΥΗΣΗ
Όλα τα περιεχόμενα του πακέτου έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας 60 ημερών με την εξαίρεση των ατμοποιητών που διαθέτουν εγγύηση καλής λειτουργίας κατά την παραλαβή (DOA). Σημειώστε ότι οι ατμοποιητές και οι μπαταρίες eGo-CE, αν και είναι κατασκευασμένες με τις υψηλότερες προδιαγραφές, είναι λειτουργικά  εξαρτήματα των οποίων η απόδοση μπορεί να πέσει με το πέρασμα του χρόνου, ειδικά κάτω από συνεχή χρήση.
Aπαιτείται ιδιαίτερη προσοχή κατά το γέμισμα - Η εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει βλάβη απο κακή χρήση της συσκευής !
Γιαυτό διαβάστε παρακάτω προσεκτικά τις οδηγίες γεμίσματος του ατμοποιητή ΕΔΩ
Το προσδόκιμο λειτουργίας των ατμοποιητών είναι μεταξύ 10 και 30 ημερών ενώ των μπαταριών μεταξύ 2 και 3 μηνών.

 
 

Extra Deal
153 € Αντί για 510 €: 153€ γιά ένα τρίμηνο απεριόριστο personal training στο Power Place στο Κολωνάκι, Aρχικής αξίας 510€, Εκπτωση 70% !!
153 €
PERSONAL TRAINING2
Extra Deal
77 € Αντί για 110 €: 500kgs Ξύλα στεγνά (Οξυά-Δρύς) μόνο 77€ με Δωρεάν Αποστολή εντός Αττικής, Αρχικής Αξίας 110€, Εκπτωση 30% !!
77 €
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ
Extra Deal
600 € Αντί για 1500 €: Αποκτήστε σήμερα το Michigan ECCE (LOWER), με 600€ για 8μηνη εκπαίδευση και έκπτωση 60% !! Ένα πτυχίο Απαραίτητο πλέον για ενήλικες και παιδιά ! Αρχικής Αξίας 1.500€, απο τα Κέντρα ξένων γλωσσών Planet language, στην Αθήνα
600 €
ΠΤΥΧΙΟ LOWER
Extra Deal
89 € Αντί για 225 €: Χαρίστε το ολοκαίνουργιο Tablet NST-Smartablet-Cortex A9-7\" με Android ice cream sandwitch 4.0.4, με θύρα HDMI και super Δώρα : προστατευτική ζελατίνα, Καρτα SD 2GB με 1650 και πλέον προγράμματα-παιχνίδια-εφαρμογές του Android Market και 1 ζευγάρι ακουστικά , μόνο 89€ !! Όλος ο κόσμος στα πόδια σας... με Δωρεάν πανελλαδική Αποστολή – Έκπτωση 61% !
89 €
NST SMARTABLET 7 INCH-
Extra Deal
95 € Αντί για 215 €: e-Ξοπλιστείτε τώρα! Με Ένα Tablet NST-Cortex A8-7\" με Android 4.0.4, με θύρα HDMI και Δώρα: προστατευτική ζελατίνα, 1 ζευγάρι ακουστικά και μια υπέροχη soft θήκη, μόνο 95€ !! Όλος ο κόσμος στα πόδια σας... με Δωρεάν πανελλαδική Αποστολή – Έκπτωση 56% !
95 €
TABLET 7 INCHES-NST
facebookΓίνετε μέλη μας στο Facebook
twitterΑκολουθήστε μας στο Twitter
Είστε επιχειρηματίας;
Επικοινωνήστε μαζί μας και κερδίστε !
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Υποστηρικτές μας
Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1
#