Επιλεγμένη Περιοχή
Email:
 
Επιθυμώ να λαμβάνω καθημερινά τις προσφορές της ημέρας  
Επιλεγμένη Περιοχή Email:
Τρέχουσα προσφορά Τελευταίες προσφορές Πως δουλεύει
Προσοχή! Το κουπόνι σας εκτυπώνεται ΑΜΕΣΑ!
Solarium : €15 από €37 Έκπτωση: %
Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5
15.00 €
Αρχική τιμή Έκπτωση Εξοικονομείτε
37 € % € 22

Η προσφορά έχει εξαντληθεί
7 αγορές

 

Διαδώστε την προσφορά μέσω
 
Solarium

Γυμναστήριο Βιοκίνηση

Δ. Βικέλα 6, Πάτρα

2610-431475

www.biokinisi.gr


View Larger Map

Το Solarium αποτελεί τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο μαυρίσματος. Είναι 100% ακίνδυνο, γιατί η ακτινοβολία του είναι μικρότερη κατά πολύ από την ανθυγιεινή πλέον ακτινοβολία του ήλιου. Το μαύρισμα από το Solarium και από την ηλιοθεραπεία δεν έχει καμία διαφορά καθώς και στις δυο περιπτώσεις υπάρχει φυσική διαδικασία μαυρίσματος.

Επιδράσεις του Solarium

 * Προάγει τον σχηματισμό της Βιταμίνης D3

 * Έχει θετικές επιπτώσεις στη θεραπεία κατα της Οστεοπόρωσης

 * Προκαλεί μείωση μυαλγιών και Ρευματικών προβλημάτων

 * Έχει θετική επίδραση στον μεταβολισμό, την αρτηριακή πίεση και το επίπεδο της χοληστερόλης

 * Η μεγαλύτερη, πάντως, επίδραση που φαίνεται να έχει η έκθεση στην ακτινοβολία του solarium αφορά την ψυχική μας διάθεση, γινόμαστε πιο χαρούμενοι, δείχνουμε μεγαλύτερη ενεργητικότητα, και αποτελεί ένα θαυμάσιο μέσο κατά του άγχους και της κόπωσης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo Solarium πατήστε εδώ

 

Λίγα λόγια για το Γυμναστήριο...

Το γυμναστήριο Βιοκίνηση λειτούργησε πρώτη φορά το 1985 με φανερούς στόχους την ποιοτική γυμναστική και τα γρήγορα αποτελέσματα στους τομείς της υγείας, ευεξίας, και σωστής σωματικής διάπλασης.

Το Γυμναστήριο διαμορφώθηκε ώστε να δώσει μια άλλη διάσταση στο χώρο της Γυμναστικής. Σε ένα χώρο 900 τετραγωνικών μέτρων παρέχεται ότι ποιο σύγχρονο από πλευράς οργάνων συμβατικών και ηλεκτρονικών με την βοήθεια πάντα των υπευθύνων γυμναστών οι οποίοι μετά από μετρήσεις της μέγιστης Μυϊκής δύναμης του κάθε μέλους δίνουν προσωπικά προγράμματα γράμμωσης η συντήρησης των μυών.

Το γυμναστήριο είναι πιστοποιημένο από τον ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων).

 

  

Extra Deal
153 € Αντί για 510 €: 153€ γιά ένα τρίμηνο απεριόριστο personal training στο Power Place στο Κολωνάκι, Aρχικής αξίας 510€, Εκπτωση 70% !!
153 €
PERSONAL TRAINING2
Extra Deal
77 € Αντί για 110 €: 500kgs Ξύλα στεγνά (Οξυά-Δρύς) μόνο 77€ με Δωρεάν Αποστολή εντός Αττικής, Αρχικής Αξίας 110€, Εκπτωση 30% !!
77 €
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ
Extra Deal
600 € Αντί για 1500 €: Αποκτήστε σήμερα το Michigan ECCE (LOWER), με 600€ για 8μηνη εκπαίδευση και έκπτωση 60% !! Ένα πτυχίο Απαραίτητο πλέον για ενήλικες και παιδιά ! Αρχικής Αξίας 1.500€, απο τα Κέντρα ξένων γλωσσών Planet language, στην Αθήνα
600 €
ΠΤΥΧΙΟ LOWER
Extra Deal
89 € Αντί για 225 €: Χαρίστε το ολοκαίνουργιο Tablet NST-Smartablet-Cortex A9-7\" με Android ice cream sandwitch 4.0.4, με θύρα HDMI και super Δώρα : προστατευτική ζελατίνα, Καρτα SD 2GB με 1650 και πλέον προγράμματα-παιχνίδια-εφαρμογές του Android Market και 1 ζευγάρι ακουστικά , μόνο 89€ !! Όλος ο κόσμος στα πόδια σας... με Δωρεάν πανελλαδική Αποστολή – Έκπτωση 61% !
89 €
NST SMARTABLET 7 INCH-
Extra Deal
95 € Αντί για 215 €: e-Ξοπλιστείτε τώρα! Με Ένα Tablet NST-Cortex A8-7\" με Android 4.0.4, με θύρα HDMI και Δώρα: προστατευτική ζελατίνα, 1 ζευγάρι ακουστικά και μια υπέροχη soft θήκη, μόνο 95€ !! Όλος ο κόσμος στα πόδια σας... με Δωρεάν πανελλαδική Αποστολή – Έκπτωση 56% !
95 €
TABLET 7 INCHES-NST
facebookΓίνετε μέλη μας στο Facebook
twitterΑκολουθήστε μας στο Twitter
Είστε επιχειρηματίας;
Επικοινωνήστε μαζί μας και κερδίστε !
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Υποστηρικτές μας
Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1
#