Επιλεγμένη Περιοχή
Email:
 
Επιθυμώ να λαμβάνω καθημερινά τις προσφορές της ημέρας  
Επιλεγμένη Περιοχή Email:
Τρέχουσα προσφορά Τελευταίες προσφορές Πως δουλεύει
Προσοχή! Το κουπόνι σας εκτυπώνεται ΑΜΕΣΑ!
TechnoKids : €15 από €40 Έκπτωση: %
Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5
15.00 €
Αρχική τιμή Έκπτωση Εξοικονομείτε
40 € % € 25

Η προσφορά έχει εξαντληθεί
7 αγορές

 

Διαδώστε την προσφορά μέσω
 
TechnoKids

TechnoKids - TechnoPlus

Πρωτέως 46 και Ναϊάδων

Παλαιό Φάληρο

210-9851172-4 (Κα Σταθοπούλου)

www.technokids-technoplus.gr


View Larger Map

Τώρα στα Technokids-Technoplus Παλ. Φαλήρου, μια τεράστιας αξίας υπηρεσία για τα παιδιά μας, που βοηθάει το γονιό να ανακαλύψει τον απόλυτα ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται το κάθε παιδί ξεχωριστά τη γνώση και τη διδασκαλία πού δέχεται στο σχολείο. 

Σε συνεργασία με την COMPUTER ACADEMY, την ΠΡΩΤΗ Εταιρεία στα Αυτοματοποιημένα Ψυχομετρικά Τέστ από το 1991, έχουν σχεδιαστεί ειδικά ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια-τέστ για παιδιά Δημοτικού-Γυμνασίου.

Το ηλεκτρονικό τεστ ημισφαιρίων δεν εξετάζει γνώσεις και για να πραγματοποιηθεί  δεν απαιτεί ιδιαίτερη εξοικείωση με τους υπολογιστές. Η συμπλήρωσή του διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

Αυτόματα δημιουργείται λεπτομερής πολυσέλιδη αναφορά την οποία παραλαμβάνει ο γονέας ενώ ειδικά εκπαιδευμένη παιδοψυχολόγος αναλαμβάνει να εξηγήσει με απλά λόγια τα αποτελέσματα και να δώσει τις απαραίτητες συμβουλές.

Συνολικά η διαδικασία απαιτεί περίπου μία ώρα για να ολοκληρωθεί,  η συνεισφορά στην μετέπειτα εξέλιξη του παιδιού όμως είναι τεράστια.

Τα τεστ ημισφαιρίων χρησιμοποιούνται ευρέως από Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του εξωτερικού όπως το Harvard και το Eaton, με ιδιαίτερη επιτυχία.

 

 

Το τέστ αυτό των «Εγκεφαλικών Ημισφαιρίων» βοηθάει εξαιρετικά στο να μάθετε :

  • Με ποιο τρόπο το παιδί σας κατακτά τη γνώση πιο εύκολα
  • Με ποιό ημισφαίριο το παιδί σας επεξεργάζεται τις πληροφορίες που δέχεται καθημερινά
  • Πώς αναλύει και συνθέτει τις γνώσεις και τελικά μαθαίνει
  • Πως μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας αποτελεσματικά στο διάβασμα των μαθημάτων του σχολείου

Τα Technokids με  ειδικά εκπαιδευμένους συμβούλους σας προσφέρουν το τεστ των «Εγκεφαλικών Ημισφαιρίων» και τη συμβουλευτική ανάλυση, δίνοντάς σας πολλά παραδείγματα ώστε να γίνει το διάβασμα των παιδιών σας μια ευχάριστη διαδικασία.

Μόλις 15 λεπτά αρκούν για ένα τόσο λειτουργικό αποτέλεσμα. Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε…Τα παιδιά μας το αξίζουν!!

 

 

Λίγα λόγια για τα TECHNOkids TECHNOPLUS Παλαιού Φαλήρου:

Τα TechnoKids ιδρύθηκαν το 1993 από τον Scott Gerard, στο Οντάριο του Καναδά, με αποστολή να συνδυάσουν την τεχνολογία και την εκπαίδευση, προκειμένου να εφοδιάσουν τα παιδιά και τους ενήλικες με εκείνα τα προσόντα που θα τους προετοιμάσουν καλύτερα για το μέλλον. Τα TECHNOkids TECHNOPLUS Παλαιού Φαλήρου ήταν το πρώτο κέντρο εκπαίδευσης της Διεθνούς Αλυσίδας στην Ελλάδα. Λειτουργούν ήδη από το 1995, προσφέροντας πρωτοποριακές εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε παιδιά και ενήλικες.

Οι συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες του χώρου όπως η Microsoft,  η Adobe, η Cisco, η Comptia και άλλες τα έχουν καθιερώσει ως τα πλέον εξειδικευμένα στον τομέα τους.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες, βασισμένες στη βιωματική εκπαίδευση και το Project Based Learning, σε συνδυασμό με τους έμπειρους καθηγητές κάνουν τη διαδικασία της μάθησης μια ευχάριστη και συναρπαστική εμπειρία!

 

Extra Deal
153 € Αντί για 510 €: 153€ γιά ένα τρίμηνο απεριόριστο personal training στο Power Place στο Κολωνάκι, Aρχικής αξίας 510€, Εκπτωση 70% !!
153 €
PERSONAL TRAINING2
Extra Deal
77 € Αντί για 110 €: 500kgs Ξύλα στεγνά (Οξυά-Δρύς) μόνο 77€ με Δωρεάν Αποστολή εντός Αττικής, Αρχικής Αξίας 110€, Εκπτωση 30% !!
77 €
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ
Extra Deal
600 € Αντί για 1500 €: Αποκτήστε σήμερα το Michigan ECCE (LOWER), με 600€ για 8μηνη εκπαίδευση και έκπτωση 60% !! Ένα πτυχίο Απαραίτητο πλέον για ενήλικες και παιδιά ! Αρχικής Αξίας 1.500€, απο τα Κέντρα ξένων γλωσσών Planet language, στην Αθήνα
600 €
ΠΤΥΧΙΟ LOWER
Extra Deal
89 € Αντί για 225 €: Χαρίστε το ολοκαίνουργιο Tablet NST-Smartablet-Cortex A9-7\" με Android ice cream sandwitch 4.0.4, με θύρα HDMI και super Δώρα : προστατευτική ζελατίνα, Καρτα SD 2GB με 1650 και πλέον προγράμματα-παιχνίδια-εφαρμογές του Android Market και 1 ζευγάρι ακουστικά , μόνο 89€ !! Όλος ο κόσμος στα πόδια σας... με Δωρεάν πανελλαδική Αποστολή – Έκπτωση 61% !
89 €
NST SMARTABLET 7 INCH-
Extra Deal
95 € Αντί για 215 €: e-Ξοπλιστείτε τώρα! Με Ένα Tablet NST-Cortex A8-7\" με Android 4.0.4, με θύρα HDMI και Δώρα: προστατευτική ζελατίνα, 1 ζευγάρι ακουστικά και μια υπέροχη soft θήκη, μόνο 95€ !! Όλος ο κόσμος στα πόδια σας... με Δωρεάν πανελλαδική Αποστολή – Έκπτωση 56% !
95 €
TABLET 7 INCHES-NST
facebookΓίνετε μέλη μας στο Facebook
twitterΑκολουθήστε μας στο Twitter
Είστε επιχειρηματίας;
Επικοινωνήστε μαζί μας και κερδίστε !
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Υποστηρικτές μας
Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1 Slideshow Image 1
#